Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Martin Dorsman erelid KVNR

PUTTEN

Scheidend KVNR-directeur Martin Dorsman is 21 november op de ledenvergadering in Putten benoemd tot erelid. Voorzitter Sibrand Hassing speldde hem in het bijzijn van zijn vrouw Ine en zoons Bram en Koen de onderscheiding op.

1 / 1
SKL DORSMAN

SKL DORSMAN

Dorsman werd 1 november secretaris-generaal van de European Community Shipowners’ Association (ECSA ) in Brussel. Hij hield zich nationaal 17 jaar bezig met zeevaartbeleid, eerst op het ministerie van Verkeer en Waterstaat en sinds september 2006 in diverse functies bij de KVNR.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook