Martin Dorsman erelid KVNR

Scheidend KVNR-directeur Martin Dorsman is 21 november op de ledenvergadering in Putten benoemd tot erelid. Voorzitter Sibrand Hassing speldde hem in het bijzijn van zijn vrouw Ine en zoons Bram en Koen de onderscheiding op.

SKL DORSMAN

Dorsman werd 1 november secretaris-generaal van de European Community Shipowners’ Association (ECSA ) in Brussel. Hij hield zich nationaal 17 jaar bezig met zeevaartbeleid, eerst op het ministerie van Verkeer en Waterstaat en sinds september 2006 in diverse functies bij de KVNR.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Martin Dorsman erelid KVNR | Schuttevaer.nl

Martin Dorsman erelid KVNR

Scheidend KVNR-directeur Martin Dorsman is 21 november op de ledenvergadering in Putten benoemd tot erelid. Voorzitter Sibrand Hassing speldde hem in het bijzijn van zijn vrouw Ine en zoons Bram en Koen de onderscheiding op.

SKL DORSMAN

Dorsman werd 1 november secretaris-generaal van de European Community Shipowners’ Association (ECSA ) in Brussel. Hij hield zich nationaal 17 jaar bezig met zeevaartbeleid, eerst op het ministerie van Verkeer en Waterstaat en sinds september 2006 in diverse functies bij de KVNR.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer