Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Goeree-Overflakkee telt steeds minder viskotters

STELLENDAM

De vissersdorpen op Goeree-Overflakkee wisten de krimp van de vissersvloot enige tijd te vertragen door over te schakelen op de pulstechniek, maar desondanks is de vloot in 20 jaar meer dan gehalveerd.

1 / 1
De GO-37 en de GO-44 zijn trouwe klanten van de vismijn in Stellendam. (Foto W.M. den Heijer)

De GO-37 en de GO-44 zijn trouwe klanten van de vismijn in Stellendam. (Foto W.M. den Heijer)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook