Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Honda haalt containers per binnenvaart naar North Sea Port

GENT

Honda Motor Europe Logistics in Gent gaat binnenschepen inzetten voor het transport van onderdelen en afgewerkte producten. De eerste containers werden dinsdag 11 juni van Antwerpen naar North Sea Port in Gent gevaren.

1 / 1
Containerschepen voor de wal bij Stukwerkers in Gent. (Foto Stukwerkers)

Containerschepen voor de wal bij Stukwerkers in Gent. (Foto Stukwerkers)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook