Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Contargo opent databank vaktaal multimodaal vervoer

MANNHEIM

Containeroperator Contargo biedt gratis de Java-bibliotheek Intermodal Domain aan. Deze omvat vaktermen rond multimodaal vervoer en is gebaseerd op de vrijwillige norm DIN SPEC 91073-DIGIT. Door het aanbieden van uniforme terminologie wil Contargo de communicatie in de logistieke keten verbeteren.

1 / 1
Contargo opent vaktaal multimodaal vervoer

Contargo opent vaktaal multimodaal vervoer

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook