CCR: Biomassa grootste groeikans

Het vervoer van biomassa is de komende jaren een groeikans voor de binnenvaart. Dat stelt de Centrale Commissie voor de Rijnvaart (CCR) in zijn Marktobservatie 2018. ‘Aangezien biomassa dezelfde kenmerken heeft als andere bulkgoederen die tegen lage kosten in grote hoeveelheden vervoerd kunnen worden, is de binnenvaart bij uitstek geschikt om de belangrijkste vervoersmodus te worden voor deze belangrijke energiebron van de 21ste eeuw.’

CCR: Biomassa grootste groeikans

CCR: ‘Leeuwendeel transport heeft plaats op Noord-Zuidas’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

CCR: Biomassa grootste groeikans | Schuttevaer.nl

CCR: Biomassa grootste groeikans

Het vervoer van biomassa is de komende jaren een groeikans voor de binnenvaart. Dat stelt de Centrale Commissie voor de Rijnvaart (CCR) in zijn Marktobservatie 2018. ‘Aangezien biomassa dezelfde kenmerken heeft als andere bulkgoederen die tegen lage kosten in grote hoeveelheden vervoerd kunnen worden, is de binnenvaart bij uitstek geschikt om de belangrijkste vervoersmodus te worden voor deze belangrijke energiebron van de 21ste eeuw.’

CCR: Biomassa grootste groeikans

CCR: ‘Leeuwendeel transport heeft plaats op Noord-Zuidas’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer