Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Lean and Green Barge: de video

VEGHEL

Bavaria, Heinz en Mars gaven al vroeg in het jaar invulling aan hun goede voornemens om in 2013 meer goederen duurzaam over water te vervoeren. Na een eerdere aankondiging begin december jl. zwaaiden de drie voedselproducenten maandag 7 januari het eerste schip uit dat vanuit de nieuwe containerterminal in Cuijk de containers naar Rotterdam bracht.

Gevulde containers met ketchupflessen zullen in 2013 jaarlijks 10.000 vrachtwagenbewegingen op de drukke A15 schelen. De jaarlijks 3400 containers met Marsrepen en Bavariaflessen vinden vanuit de containerterminal in Veghel hun weg naar Rotterdam over het water.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook