Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

CBOB: ‘Luis in de pels van BLN’

Zwijndrecht

In een tijd van grote onrust en grimmige stakingen ontstond een eeuw geleden een christelijke schippersbond. Een christen staakt niet, vond men. Honderd jaar later houdt de Christelijke Bond voor Ondernemers in de Binnenvaart (CBOB) hier nog altijd aan vast. Op het punt van zondagsrust constateert voorzitter Jan van Belzen een langzame verschuiving. ‘We zijn een heel brede bond.’

1 / 1
Vice-voorzitter Frederik Hovestadt en voorzitter Jan van Belzen: ‘Compromissen binnen BLN moeten we kunnen uitleggen.’ (Foto Dick den Braber)

Vice-voorzitter Frederik Hovestadt en voorzitter Jan van Belzen: ‘Compromissen binnen BLN moeten we kunnen uitleggen.’ (Foto Dick den Braber)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook