Door de lens van Sanne

Schipper Vincent: ‘Varen vind ik oersaai, maar het water heeft mij altijd getrokken’

Toen schipper Vincent de Rimada voor het eerst zag, was ze compleet gestript en lag ze al jaren verzonken in de modder, vol met mosselen. ‘Niemand wilde het kopen, maar ik wel.’ Intussen woont hij naar volle tevredenheid aan boord op de Kop van Zuid.

Schipper Vincent Door de lens van Sanne
'Gelukkig kreeg ik een ligplek hier in de haven' Foto's Sanne van der Most

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Schipper Vincent: ‘Varen vind ik oersaai, maar het water heeft mij altijd getrokken’ | Schuttevaer.nl
Door de lens van Sanne

Schipper Vincent: ‘Varen vind ik oersaai, maar het water heeft mij altijd getrokken’

Toen schipper Vincent de Rimada voor het eerst zag, was ze compleet gestript en lag ze al jaren verzonken in de modder, vol met mosselen. ‘Niemand wilde het kopen, maar ik wel.’ Intussen woont hij naar volle tevredenheid aan boord op de Kop van Zuid.

Schipper Vincent Door de lens van Sanne
'Gelukkig kreeg ik een ligplek hier in de haven' Foto's Sanne van der Most

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer