Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

#MAG19: Maritime RNLN Van Hengel-Spengler Award 2019

Rijswijk

Elk van de ingezonden onderzoeken leverde een bijdrage aan de verbetering van de operationele inzet van marine-eenheden, maar deze drie sprongen er bovenuit. Dit zijn de genomineerden voor de Maritime RNLN Van Hengel-Spengler Award 2019 van de Koninklijke Marine.

1 / 3
Kelly Villena. (Foto Maritime Awards Gala)

Kelly Villena. (Foto Maritime Awards Gala)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook