Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Plezantste’ binnenvaartbeurs is een vast ijkpunt in het jaar

Antwerpen

De Open Scheepvaartdagen (OSD) in de Waagnatie in Antwerpen behoeven eigenlijk geen reclame, nauwelijks een bekendmaking zelfs. In de wereld van de binnenvaart zijn de OSD een vast gegeven, zoals de tijden van hoog- en laagwater ook een steeds terugkerend fenomeen zijn.

1 / 2
'Plezantste' binnenvaartbeurs is een vast ijkpunt in het jaar

'Plezantste' binnenvaartbeurs is een vast ijkpunt in het jaar

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook