Pon Power gaat in zonnepanelen

Pon Power en Caterpillar verkopen sinds kort ook zonnepanelen onder de naam Cat Solar. Doel is klanten een duurzaam alternatief voor het opwekken van stroom te bieden. De Cat Solar zonnepanelen maken gebruik van ‘Thin Film Technology Advantage’.

Pon Power gaat in zonnepanelen

De opbrengst van een Thin Film modulesysteem kan volgens Pon Power tot 10% hoger zijn dan die van de beste multikristallijne zonnesystemen. ‘Daarnaast hebben ze het huidige wereldrecord voor CdTe PV-module efficiency op naam, waarbij maar liefst 18,2% efficiency kan worden behaald bij meer geavanceerde grote modules.’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer