Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Wisseltrofee Schuttevaer Motorenquiz glanst als nooit tevoren

PAPENDRECHT

De nieuwe champions league van scheepsdieselexperts kwam zaterdag 9 juni bijeen tussen de dieselmotoren van de SHVP in Papendrecht. Verschillende vedetten moesten het veld ruimen, na een dramatisch verlopen Schuttevaer Motorenquiz-competitie. Uitzonderlijk, maar het gaf extra glans aan de Schuttevaer SHVP Wisseltrofee voor oud-hwtk Willem Voorhout.

1 / 1
Wisseltrofee Schuttevaer Motorenquiz glanst als nooit tevoren

Wisseltrofee Schuttevaer Motorenquiz glanst als nooit tevoren

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook