Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Seagull-301 Schip van het jaar

ROTTERDAM

De Seagull-301 van De Haas Maassluis en Ginton Naval Architects is maandagavond 6 november op het Maritime Awards Gala verkozen tot KNVTS Schip van het Jaar 2017. Het zogenoemde Unmanned Surface Vessel (USV), dat onder meer onbemand op mijnen kan jagen, is volgens de jury van de Koninklijke Nederlandse Vereniging van Technici op Scheepvaartgebied buitengewoon innovatief.

1 / 2
Seagull-301 Schip van het jaar

Seagull-301 Schip van het jaar

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook