Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

GL versterkt binnenvaartpoot

ROTTERDAM

Germanischer Lloyd (GL) wil actiever worden in de binnenvaart. Met dat doel voor ogen is Tom Dorsman benoemd tot Business Development Manager (BDM) voor de binnenvaart en Ruben Roeleveld tot technisch coördinator voor de binnenvaart. De nieuwe medewerkers worden gestationeerd in het kantoor van GL in Rotterdam.

Dorsman wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de verkoopactiviteiten van GL op binnenvaartgebied. Roeleveld gaat die activiteiten coördineren en de contacten onderhouden met de Inspectie Verkeer en Waterstaat.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook