Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Creatievelingen van KENC uit Twente helpen windsector vooruit

OLDENZAAL

Mondiale marktleiders op het gebied van offshore-energie hebben regelmatig contact met ingenieursbureau KENC Engineering in Oldenzaal. Dan gaat het om bedrijven als Boskalis, Van Oord, Jumbo en Heerema die er de vraag neerleggen of de mensen van directeur-eigenaar Eric Buining een heel speciale tool voor het storten van stenen, het leggen van kabels of het boren van gaten voor de fundering van windturbines willen uitdenken en ontwikkelen.

1 / 3
Een onderdeel van de pijpenlegsimulator voor Heerema Marine Contractors.

Een onderdeel van de pijpenlegsimulator voor Heerema Marine Contractors.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook