Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Heesen levert dit jaar zes superjachten

ROTTERDAM

Voor Heesen Shipyards in Oss wordt 2021 een druk jaar. Dit jaar levert de scheepswerf maar liefst zes superjachten op, waaronder het recordjacht Cosmos. In het orderboek heeft de werf momenteel 14 jachten staan, met leveringen tot en met 2024. Deze omvatten zowel semi-custom build als full-custom build jachten, van 50 tot 80 meter lang.

1 / 2
De optimalisatie van het rompontwerp van Project Aquamarine leverde een efficiencywinst op van 12%. (Foto Heesen Shipyards)

De optimalisatie van het rompontwerp van Project Aquamarine leverde een efficiencywinst op van 12%. (Foto Heesen Shipyards)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook