Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Meyer Werft herdenkt 225-jarig bestaan in stilte

PAPENBURGĀ 

Willm Rolf Meyer stichtte eind januari 1795 een werf in Papenburg en bouwde er houten vrachtschepen. In 1874 werd het eerste ijzeren passagiersschip gebouwd, de 35 meter lange Triton. Vorige week werd het 225-jarig bestaan van het zevende generatie familiebedrijf herdacht. Herdacht, niet uitbundig gevierd.

1 / 1
De Meyer Werft in 1976. (Foto Meyer Werft)

De Meyer Werft in 1976. (Foto Meyer Werft)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook