Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Asterix en Idefix naar Denemarken

AALST

Ook al hebben ze jongensnamen gekregen, de door Neptune Marine in Aalst gebouwde DBB Idefix en DBB Asterix zijn toch echt zusjes. Beide multifunctionele werkvaartuigen van het type Eurocarrier 2495 zijn opgeleverd aan de Deense sleep- en bergingsonderneming DBB Salvage uit Aarhus, waarbij DBB staat voor Dansk Bjergning og Bugsering.

1 / 2
De DBB Idefix is in juli als eerste door Neptune Marine opgeleverd. (Foto PAS Publicaties)

De DBB Idefix is in juli als eerste door Neptune Marine opgeleverd. (Foto PAS Publicaties)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook