Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Scheepswerf Grave vecht tegen dwangsom

DEN HAAG

Een te korte kademuur om de schepen te kunnen afbouwen. Dat probleem heeft scheepswerf Grave in de gelijknamige plaats een dwangsom van de provincie Brabant opgeleverd. De werf werkte namelijk aan schepen die ver buiten de kade uitstaken. Afgelopen week ging de scheepswerf in beroep bij de Raad van State.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (3)
 • jan l

  dit gaat netzolang goed tot er een volksopstand komt en ze allemaal afgeschoten worden die witte boorde criminelen en dit duurd niet zo lang meer en dit geld niet alleen voor dit probleem.

 • Jacob

  Ik heb zelf 30 jaar bij de overheid gewerkt, dit is heel herkenbaar.Gemeentes die de plaatselijke bedrijven het moeilijk maken is een bekend fenomeen. Het spijt me om het te zeggen, het zijn witte boorde criminelen. Ik wens de scheepswerf al het goede toe en vecht voor wat je waard bent tegen die waardeloze gemeente functionarissen met dikke salarissen die mede door u worden betaald..

 • Hagens

  Hoeveel moeten er nog volgen eerst Zwaans in Dordrecht.toen Leo Boer de jachtenbouwer in Werkendam, en nu de werf in Grave.
  Regels zijn goed maar er moet ook gewerkt worden daar vul je de schatkist mee en niet door het de ondernemers onmogelijk te maken.
  Voor ons geld dit ook denk maar aan dat onzinnige gezeur over dat afval,en er zouden juist minder regels komen.

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook