DESMI BV voor pompen op maat

DESMI BV is het verkoopkantoor van DESMI Pumping Technology A/S in Nederland. De missie van DESMI is het ontwikkelen en leveren van pompen en pompsystemen.

  • Stand 4306 Europort 2015

Bij het ontwikkelen hiervan houdt DESMI rekening met de wensen en eisen van de klanten. Vandaag de dag zijn de activiteiten van DESMI geconcentreerd op de maritieme en industriële toepassingen. DESMI let op de eisen van klanten om zo de best mogelijke pompsystemen en oplossingen te kunnen aanbieden. Daarnaast hebben wij een uitgebreid programma met pompen voor diverse andere doeleinden. DESMI-producten worden vaak ingezet in die gebieden waar kwaliteit en bedrijfs zekerheid van belang zijn. DESMI’s producten worden geïnspecteerd door verschillende classificatiebureaus. Verder garandeert het ISO-9001-certificaat een constant kwaliteitsniveau.

Ballastwater

DESMI Ocean Guard AS is opgericht voor het ontwikkelen van ballastwaterbehandelingssystemen. Het bedrijf is opgericht door AP Moller-Maersk, Skolstrup&Gronborg en DESMI A/S. Sinds begin dit jaar zijn alle aandelen eigendom van DESMI A/S. De systemen zijn geschikt voor zoet-, brak- en zoutwater. De systemen zijn klein van omvang en hebben een laag stroomverbruik. Het RayClean-systeem is IMO en DNV goedgekeurd en getest volgens de IMO en USCG richtlijnen. Naast her RayClean-systeem bieden wij ook nog het OxyClean-systeem aan.

DESMI 48

DESMI heeft ook het DESMI 48-project om, voornamelijk verticale NSL-pompen binnen een week bij de klant af te leveren. Leveringen vanuit zowel Europese als Aziatische distributiecentra.

Optisave

Optisave zorgt voor optimalisering van de pompomwentelingen naar de optimale werkomstandigheden. Hierdoor zijn besparingen tot 80% op het energieverbruik mogelijk. Wij bieden een compleet pakket, inclusief onderzoek naar energieverbruik, hulp bij ontwerp, installatie en ingebruikneming van het systeem. Ook biedt DESMI Optisave u een financieel model aan waarin staat wanneer uw investering is terugverdiend.

DESMI BV voor pompen op maat | Schuttevaer.nl

DESMI BV voor pompen op maat

DESMI BV is het verkoopkantoor van DESMI Pumping Technology A/S in Nederland. De missie van DESMI is het ontwikkelen en leveren van pompen en pompsystemen.

  • Stand 4306 Europort 2015

Bij het ontwikkelen hiervan houdt DESMI rekening met de wensen en eisen van de klanten. Vandaag de dag zijn de activiteiten van DESMI geconcentreerd op de maritieme en industriële toepassingen. DESMI let op de eisen van klanten om zo de best mogelijke pompsystemen en oplossingen te kunnen aanbieden. Daarnaast hebben wij een uitgebreid programma met pompen voor diverse andere doeleinden. DESMI-producten worden vaak ingezet in die gebieden waar kwaliteit en bedrijfs zekerheid van belang zijn. DESMI’s producten worden geïnspecteerd door verschillende classificatiebureaus. Verder garandeert het ISO-9001-certificaat een constant kwaliteitsniveau.

Ballastwater

DESMI Ocean Guard AS is opgericht voor het ontwikkelen van ballastwaterbehandelingssystemen. Het bedrijf is opgericht door AP Moller-Maersk, Skolstrup&Gronborg en DESMI A/S. Sinds begin dit jaar zijn alle aandelen eigendom van DESMI A/S. De systemen zijn geschikt voor zoet-, brak- en zoutwater. De systemen zijn klein van omvang en hebben een laag stroomverbruik. Het RayClean-systeem is IMO en DNV goedgekeurd en getest volgens de IMO en USCG richtlijnen. Naast her RayClean-systeem bieden wij ook nog het OxyClean-systeem aan.

DESMI 48

DESMI heeft ook het DESMI 48-project om, voornamelijk verticale NSL-pompen binnen een week bij de klant af te leveren. Leveringen vanuit zowel Europese als Aziatische distributiecentra.

Optisave

Optisave zorgt voor optimalisering van de pompomwentelingen naar de optimale werkomstandigheden. Hierdoor zijn besparingen tot 80% op het energieverbruik mogelijk. Wij bieden een compleet pakket, inclusief onderzoek naar energieverbruik, hulp bij ontwerp, installatie en ingebruikneming van het systeem. Ook biedt DESMI Optisave u een financieel model aan waarin staat wanneer uw investering is terugverdiend.