Desmi BV

Desmi BV is de partner van Desmi A/S in Nederland. De missie van Desmi is het ontwikkelen en leveren van pomp en pompsystemen. De activiteiten zijn onderverdeeld in vijf segmenten: Scheepvaart & Offshore, Industrie, Oliebestrijding, Defensie en Utiliteit.

Desmi BV

Stand 292

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Desmi BV | Schuttevaer.nl

Desmi BV

Desmi BV is de partner van Desmi A/S in Nederland. De missie van Desmi is het ontwikkelen en leveren van pomp en pompsystemen. De activiteiten zijn onderverdeeld in vijf segmenten: Scheepvaart & Offshore, Industrie, Oliebestrijding, Defensie en Utiliteit.

Desmi BV

Stand 292

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer