Schuttevaer.nl

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Zware Kees: Beduimeld schriftje

ROTTERDAM

‘Terwijl het onweerde heb ik in de hut van de kapitein wat fris gedronken en een praatje gemaakt. Het gesprek kwam op navigatie, waarop we naar de brug zijn gegaan. Daar deed de kapitein me voor hoe je een koers in de kaart tekent. Nou, dat moet ik nog maar eens een paar keer oefenen…’

1 / 1
Mijn eerste scheepje, de Michel S, in 1977 buitenop bij een groter schip in Cuxhaven.

Mijn eerste scheepje, de Michel S, in 1977 buitenop bij een groter schip in Cuxhaven.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

(Zware Kees)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook