Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Europa maant België en Frankrijk nogmaals om staatssteun havens

BRUSSEL

De Europese Commissie heeft België en Frankrijk nogmaals gemaand de vrijstelling van vennootschapsbelasting voor hun havens af te schaffen. Beide landen moeten hun belastingstelsel nu vóór 2018 in overeenstemming brengen met de Europese staatssteunregels.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  • Hein Danser

    Belgie geeft veel geld naar de zeehavens?En er is geen geld voor de sluis Ivoz Ramet te repareren. Een nieuwe sluis die het even gedaan heeft. Ook de nieuwe sluis Petit Lanaye heeft al regelmatig in storing gelegen?? Dan de sluizen richting Namen hebben veel achterstallig onderhoud. Van horen zeggen: het is een juridisch probleem, maar daarom kan je toch wel de boel repareren en achteraf gaan bakkeleien wie er gaat betalen?
    Diep triest, dat stropdassen nog in de vorige eeuw leven,ten koste van de scheepvaart en verladers die het goed voor hebben met de binnenvaart.

Lees ook