Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Containers voeren weer de boventoon in Antwerpen

ANTWERPEN 

De goederenoverslag in de Antwerpse haven is tussen januari en september 2019 met 1,1% gegroeid ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Zoals gebruikelijk stak de containeroverslag er bovenuit met een stijging van 6,4% (in teu).

1 / 1
Containers blijven de belangrijkste groeier in de haven van Antwerpen. (Foto Haven Antwerpen)

Containers blijven de belangrijkste groeier in de haven van Antwerpen. (Foto Haven Antwerpen)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook