Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Stremming Main-Donau voor 115 schepen voorbij

RIEDENBURG [update]

Twaalf dagen heeft de stremming van de aangevaren sluis Haidhof in het Main-Donaukanaal bij Riedenburg geduurd, die woensdagmiddag 19 juni werd opgeheven. Woensdag lagen er nog 115 schepen te wachten, 63 in de omgeving van Nürnberg, 52 bij Regensburg. Dinsdagavond werd de sluisdeur teruggehangen, daarna kon de noodsluiting worden verwijderd en de kolk opnieuw gevuld. Woensdag werden de eerste wachtende schepen geschut op volgorde van aankomst.

1 / 4
Dinsdagavond werd de deur van sluis Haidhof teruggehangen. (Foto WSA Donau MDK)

Dinsdagavond werd de deur van sluis Haidhof teruggehangen. (Foto WSA Donau MDK)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook