Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Svitzer belooft actievoerders een nieuw voorstel

IJMUIDEN [UPDATE]

De werknemers van sleepbedrijf Svitzer, die werken in het vaargebied van en naar Amsterdam, demonstreerden maandag 27 mei voor het Svitzer-kantoor aan de Westerduinweg 3 in IJmuiden. Vakbonden FNV Havens en Nautilus International steunen de bemanningen in hun eis voor ‘een rechtvaardige cao’. Directeur Fred Jeeninga beloofde de actievoerders binnenkort met een nieuw voorstel te komen.

1 / 2
Een nep-directeur gaat buiten het kantoor in overleg met de actievoerders van FNV Havens en Nautilus. Binnen krijgt hij van de echte directeur Fred Jeeninga te horen dat er een nieuw voorstel in de maak is. (Foto Nautilus)

Een nep-directeur gaat buiten het kantoor in overleg met de actievoerders van FNV Havens en Nautilus. Binnen krijgt hij van de echte directeur Fred Jeeninga te horen dat er een nieuw voorstel in de maak is. (Foto Nautilus)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook