Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Belevingsmonitor Binnenvaart: Tevredenheid over vaarwegen overheerst

Utrecht

Ruim 60% van de Nederlandse schippers geeft aan zeer tevreden of tevreden te zijn over de Nederlandse vaarwegen in het algemeen en over het beheer van de vaarwegen. Dat blijkt uit de Belevingsmonitor Binnenvaart, een kwantitatief onderzoek van Rijkswaterstaat en provincies in de zomer van 2018 onder 1096 binnenvaartschippers. Ontevredenheid is er ook, vooral over het onderhoud, de arrogante RWS-mensen en het gebrek aan ligplaatsen.

1 / 1
Belevingsmonitor Binnenvaart: Tevredenheid over vaarwegen overheerst

Belevingsmonitor Binnenvaart: Tevredenheid over vaarwegen overheerst

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook