Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

North Sea Port verhoogt én kort haventarieven

VLISSINGEN

Volgend jaar stijgen in een aantal havens van North Sea Port de haventarieven. Voor Vlissingen en Terneuzen bedraagt de stijging 1,2%; in de haven van Gent slaan de tarieven met 1,8% op. Het Belgisch-Nederlands consortium, waaronder de drie genoemde havens ressorteren, maakt gewag van ‘een beperkte stijging die zowat 25% lager ligt dan de verwachte inflatie’.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • A. Kuup

    Nu nog een oplossing voor schepen die alleen maar een beetje lichten.
    En niet het volle bedarg rekenen voor 25 ton lichten zoals wij hebben meegemaakt

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook