Schuttevaer.nl

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Werkendam slaat Havendag een keer over

WERKENDAM

Komende zomer wordt geen open Havendag gehouden in Werkendam. Het grootste evenement in Werkendam wordt iedere twee jaar gehouden en vond voor het laatst plaats in 2016. De organisatie heeft besloten 2018 over te slaan en de volgende havendag te houden in 2020.

Secretaris Marry Damen noemt meerdere redenen voor het cancelen van de havendag. ‘Zowel voorzitter Dick Hovestadt als penningmeester Co Kieboom hebben te weinig tijd voor de organisatie, omdat ze druk zijn in hun eigen bedrijf. De organisatie vergt heel veel tijd en drijft toch op vrijwilligers.’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook