Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Politiek neemt binnenvaart eindelijk serieus’

RAAMSDONKSVEER

‘In het gepresenteerde regeerakkoord wordt voor het eerst de binnenvaartsector expliciet genoemd als factor van betekenis.’ Dat was de positieve constatering die voorzitter Marcel van Schijndel deed in zijn toespraak tijdens de jaarvergadering van afdeling De Amer van Koninlijke BLN-Schuttevaer.

1 / 2
'Politiek neemt binnenvaart eindelijk serieus'

'Politiek neemt binnenvaart eindelijk serieus'

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook