Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Ongeëvenaarde ingrepen in rivieren

Enschede

Professor dr. Suzanne Hulscher, hoogleraar Waterbeheer in het bijzonder watersystemen aan de Universiteit Twente, opleiding civiele techniek, ontvangt in november de Simon Stevinprijs van een half miljoen euro voor haar vernieuwende werk op het gebied van riviersystemen en kustzeeën. Ze wil een deel van het geld inzetten voor meer onderzoek naar het gedrag van rivierduinen.

1 / 2
Ongeëvenaarde ingrepen in rivieren

Ongeëvenaarde ingrepen in rivieren

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • Eric Hoenderop

    https://www.google.nl/maps/@48.2219435,16.4583507,12.25z?hl=nl
    Zo uniek is het niet op de Donau Wenen is het al meer als 50 jaar.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook