Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Minister vindt dat Havenbedrijf Rotterdam spoor mag stimuleren

ROTTERDAM

Minister Schultz van Infrastructuur en Milieu heeft er geen problemen mee dat het Havenbedrijf Rotterdam het spoorvervoer stimuleert door te investeren in vervoersdiensten op het spoor. ‘Vanuit de ambities van het Havenbedrijf is goed voorstelbaar dat het Havenbedrijf stimulansen biedt om het spoorgoederenvervoer van en naar het achterland vorm te geven’, antwoordt zij op Kamervragen.

1 / 1
Minister vindt dat haven Rotterdam spoor mag stimuleren

Minister vindt dat haven Rotterdam spoor mag stimuleren

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook