Karla Peijs erkent hoge ligplaatsnood

Het aantal ligplaatsen voor de binnenvaart in Zeeland moet snel worden uitgebreid. Er is grote behoefte aan extra ligplaatsen, vooral in de directe omgeving van de sluizen. Dat stelde commissaris van de koningin Karla Peijs vast bij de officiële ingebruikname van drie nieuwe steigers in de Van Cittershaven in Vlissingen-Oost.

Karla Peijs erkent hoge ligplaatsnood

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Karla Peijs erkent hoge ligplaatsnood | Schuttevaer.nl

Karla Peijs erkent hoge ligplaatsnood

Het aantal ligplaatsen voor de binnenvaart in Zeeland moet snel worden uitgebreid. Er is grote behoefte aan extra ligplaatsen, vooral in de directe omgeving van de sluizen. Dat stelde commissaris van de koningin Karla Peijs vast bij de officiële ingebruikname van drie nieuwe steigers in de Van Cittershaven in Vlissingen-Oost.

Karla Peijs erkent hoge ligplaatsnood

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer