Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Geld voor opknappen haven Maasbracht

MAASBRACHT

De gemeente Maasgouw, waar ondermeer Maasbracht onder valt, stelt ruim 1,5 miljoen euro beschikbaar voor het opknappen van de haven van Maasbracht voor de binnenvaart. Dat maakte wethouder Twan Huijskens woensdag bekend op de jaarvergadering van de afdeling Limburg/Oost-Brabant van Koninklijke Schuttevaer in Maasbracht.

1 / 1
Wethouder Huijskens legt uit wat er gaat gebeuren met de haven van Maasbracht. (Foto Erik van Huizen)

Wethouder Huijskens legt uit wat er gaat gebeuren met de haven van Maasbracht. (Foto Erik van Huizen)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  • Antonius

    Een goed bericht dat de schippers in een vroeg stadium al uitgenodigd worden om inspraak te hebben in de havenplannen van Maasbracht. Lijkt me overigens ook niet meer dan logisch. De binnenvaart heeft Maasbracht gemaakt tot de welvarende plaats die het nu is. Alhoewel ik weet dat het moeilijk is om als schipper deel te nemen aan inspraakavonden; je bent immers niet elke dag in Maasbracht, wil ik er toch op hameren om dat wel te doen. Kan het niet persoonlijk dan via de Schuttevaervereniging of andere vertegenwoordigers. Beste schippers van Nederland: ik wens U allen een goed vaar jaar.

Lees ook