Nog 4 vermisten

Geen lichamen gevonden in gezonken coaster Verity

Er zijn geen lichamen gevonden in de gezonken coaster Verity. Dat hebben duikers vastgesteld. Het schip verging 24 oktober na een aanvaring met de bulkcarrier Polesie. Van de zeven bemanningsleden worden er nog vier vermist. Vermoed werd dat zij bij de aanvaring om vijf uur ’s ochtends in hun slaap waren verrast. Afgelopen weekend bleek dit niet het geval. Het wachten is op berging van het schip.

Atair coaster Verity
De Atair van de WSV voerde peilingen uit boven het wrak van de coaster Verity. Foto BSH

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Geen lichamen gevonden in gezonken coaster Verity | Schuttevaer.nl
Nog 4 vermisten

Geen lichamen gevonden in gezonken coaster Verity

Er zijn geen lichamen gevonden in de gezonken coaster Verity. Dat hebben duikers vastgesteld. Het schip verging 24 oktober na een aanvaring met de bulkcarrier Polesie. Van de zeven bemanningsleden worden er nog vier vermist. Vermoed werd dat zij bij de aanvaring om vijf uur ’s ochtends in hun slaap waren verrast. Afgelopen weekend bleek dit niet het geval. Het wachten is op berging van het schip.

Atair coaster Verity
De Atair van de WSV voerde peilingen uit boven het wrak van de coaster Verity. Foto BSH

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer