Scheepsinnovatie

Meyer Group neemt 50% belang in C-Job Naval Architects

Het Nederlandse C-Job Naval Architects in en de Duitse Meyer Group zijn een strategisch partnerschap aangaan. Meyer heeft een belang van 50% genomen in C-Job Naval Architects. Via deze stap wil Meyer de focus nog meer leggen op duurzame oplossingen en de scheepsbouwactiviteiten verder diversifiëren.

Meyer en C-Job partners
Achterste rij: Bernard Meyer (managing director Meyer Werft), Bas Ort (commissaris C-Job), Paul Meyer (chief information officer Meyer Werft) Voorste rij: Malte Poelmann (chief technology officer Meyer Werft), Job Volwater (medeoprichter & CEO C-Job), Basjan Faber (medeoprichter & chief financial officer C-Job), Bastian Witt (head of machinery design Meyer Werft). Foto C-Job

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer