Aanvaring vrachtschepen

Zoekactie Duitse Bocht gestaakt, vier bemanningsleden Verity nog steeds vermist

De zoekactie naar de vier bemanningsleden van het dinsdagmorgen in de Duitse Bocht gezonken coaster Verity is tegen middernacht gestaakt. De Verity zonk rond 5 uur ’s morgens na een aanvaring met de bulkcarrier Polesie. Anderhalf uur later werden de eerste wrakstukken ontdekt. De oorzaak van de aanvaring is nog onbekend. Drie bemanningsleden van de Verity werden kort na de aanvaring uit het water gehaald, een van hen was overleden.

De Verity
Het gezonken vrachtschip De Verity Foto Vesselfinder

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Zoekactie Duitse Bocht gestaakt, vier bemanningsleden Verity nog steeds vermist | Schuttevaer.nl
Aanvaring vrachtschepen

Zoekactie Duitse Bocht gestaakt, vier bemanningsleden Verity nog steeds vermist

De zoekactie naar de vier bemanningsleden van het dinsdagmorgen in de Duitse Bocht gezonken coaster Verity is tegen middernacht gestaakt. De Verity zonk rond 5 uur ’s morgens na een aanvaring met de bulkcarrier Polesie. Anderhalf uur later werden de eerste wrakstukken ontdekt. De oorzaak van de aanvaring is nog onbekend. Drie bemanningsleden van de Verity werden kort na de aanvaring uit het water gehaald, een van hen was overleden.

De Verity
Het gezonken vrachtschip De Verity Foto Vesselfinder

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer