Column

Overal waar u vaart: reizen en ontmoetingen

De vakantie is weer voorbij. Een periode waarbij velen een mooie reis maken. Het is fijn er even tussenuit te zijn, maar voor u als binnenvaartschipper is reizen niet beperkt tot de vakantie. U doet elke week misschien wel een reis(je). De binnenvaart levert, met al die reizen bij elkaar opgeteld, een geweldige prestatie!

Geert Snoeij. Foto KBN

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Overal waar u vaart: reizen en ontmoetingen | Schuttevaer.nl
Column

Overal waar u vaart: reizen en ontmoetingen

De vakantie is weer voorbij. Een periode waarbij velen een mooie reis maken. Het is fijn er even tussenuit te zijn, maar voor u als binnenvaartschipper is reizen niet beperkt tot de vakantie. U doet elke week misschien wel een reis(je). De binnenvaart levert, met al die reizen bij elkaar opgeteld, een geweldige prestatie!

Geert Snoeij. Foto KBN

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer