Zwitsers

MSC wil helft haven Hamburg (HHLA) kopen

De Zwitsers containerrederij wil een belang van net geen 50 % kopen in de Hamburgse haventerminals van HHLA. Dat meldt de HHLA (Hamburger Hafen und Logistik Aktiengesellschaft) op haar website. MSC heeft een speciaal dochterbedrijf opgericht: Port of Hamburg. Via dit bedrijf betaalt MSC 16,75 euro per aandeel. De stad Hamburg is al akkoord met het bod.

Haven Hamburg
De Hamburgse haven. Website HHLA

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

MSC wil helft haven Hamburg (HHLA) kopen | Schuttevaer.nl
Zwitsers

MSC wil helft haven Hamburg (HHLA) kopen

De Zwitsers containerrederij wil een belang van net geen 50 % kopen in de Hamburgse haventerminals van HHLA. Dat meldt de HHLA (Hamburger Hafen und Logistik Aktiengesellschaft) op haar website. MSC heeft een speciaal dochterbedrijf opgericht: Port of Hamburg. Via dit bedrijf betaalt MSC 16,75 euro per aandeel. De stad Hamburg is al akkoord met het bod.

Haven Hamburg
De Hamburgse haven. Website HHLA

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer