Premier in rouw

Man komt tussen wal en schip na duw van bemanning en overlijdt

De bemanning van een veerboot in Griekenland wordt aangeklaagd voor de dood van een passagier. Een bemanningslid duwde de man van de kade toen hij probeerde op een vertrekkende veerboot te komen. Hij belandde tussen wal en schip. De kapitein en drie bemanningsleden zijn aangeklaagd wegens de dood van de 36-jarige man. Omdat er videobeelden zijn van het incident, is er vrijwel geen twijfel mogelijk over de rol van de bemanning, zo schrijft The Guardian.

Het ongeval gebeurde met een veerboot van Blue Star Ferries Manfred Werner (Tsui)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Man komt tussen wal en schip na duw van bemanning en overlijdt | Schuttevaer.nl
Premier in rouw

Man komt tussen wal en schip na duw van bemanning en overlijdt

De bemanning van een veerboot in Griekenland wordt aangeklaagd voor de dood van een passagier. Een bemanningslid duwde de man van de kade toen hij probeerde op een vertrekkende veerboot te komen. Hij belandde tussen wal en schip. De kapitein en drie bemanningsleden zijn aangeklaagd wegens de dood van de 36-jarige man. Omdat er videobeelden zijn van het incident, is er vrijwel geen twijfel mogelijk over de rol van de bemanning, zo schrijft The Guardian.

Het ongeval gebeurde met een veerboot van Blue Star Ferries Manfred Werner (Tsui)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer