Scheepsmotorenevent

Honderdste DAF Paccar staat in Waterboot 2 van Hatenboer Neptunus

Vink diesel stelde begin augustus de 100e Euro 6/Stage V-gecertificeerde en gemariniseerde DAF Paccar in bedrijf. ‘Hij staat in de Waterboot 2 van Hatenboer’, zegt directeur Sander Langenberg. ‘Qua verkoop zitten we al ver boven de 100, maar niet alle verkochte motoren zijn al ingebouwd.’

Desiree Ronckers (dochter van Petra Vink) , Sander Langenberg en Chris-Jan Overduin. Ronckers en Overduin zijn achter-achter kleinkinderen van Teunis Vink, die het bedrijf in 1905 oprichtte. Foto Hans Heynen

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Honderdste DAF Paccar staat in Waterboot 2 van Hatenboer Neptunus | Schuttevaer.nl
Scheepsmotorenevent

Honderdste DAF Paccar staat in Waterboot 2 van Hatenboer Neptunus

Vink diesel stelde begin augustus de 100e Euro 6/Stage V-gecertificeerde en gemariniseerde DAF Paccar in bedrijf. ‘Hij staat in de Waterboot 2 van Hatenboer’, zegt directeur Sander Langenberg. ‘Qua verkoop zitten we al ver boven de 100, maar niet alle verkochte motoren zijn al ingebouwd.’

Desiree Ronckers (dochter van Petra Vink) , Sander Langenberg en Chris-Jan Overduin. Ronckers en Overduin zijn achter-achter kleinkinderen van Teunis Vink, die het bedrijf in 1905 oprichtte. Foto Hans Heynen

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer