Stijging

Stuw Grave weer gerepareerd, waterpeil stijgt

Het gat in de stuw in de Maas bij Grave gedicht. Rijkswaterstaat meldde zaterdagavond rond 23.00 uur dat er geen water meer uit het stuwpand stroomt, ruim 36 uur na het ontstaan van de problemen in het complex bij de Brabantse plaats. Rijkswaterstaat verwacht dat de waterstand tussen Sambeek en Grave langzaam weer zal stijgen.

Het gat in de stuw in de Maas bij Grave gedicht. Foto RWS

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Stuw Grave weer gerepareerd, waterpeil stijgt | Schuttevaer.nl
Stijging

Stuw Grave weer gerepareerd, waterpeil stijgt

Het gat in de stuw in de Maas bij Grave gedicht. Rijkswaterstaat meldde zaterdagavond rond 23.00 uur dat er geen water meer uit het stuwpand stroomt, ruim 36 uur na het ontstaan van de problemen in het complex bij de Brabantse plaats. Rijkswaterstaat verwacht dat de waterstand tussen Sambeek en Grave langzaam weer zal stijgen.

Het gat in de stuw in de Maas bij Grave gedicht. Foto RWS

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer