Sluizen renoveren en verlengen

BDB krijgt steun Baden-Württemberg voor verbetering Neckar

De lobby van het Bundesverband der Deutschen Binnenschifffahrt (BDB) voor verruiming van de Neckar kan rekenen op steun van van  minister van Verkeer Winfried Hermann van Baden-Wurttemberg. Om ervoor te zorgen dat de rivier een belangrijke rol kan blijven vervullen moeten sluizen worden gerenoveerd en tientallen sluiskolken worden verlengd.

Foto Johannes Veldman/ms Vecht

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

BDB krijgt steun Baden-Württemberg voor verbetering Neckar | Schuttevaer.nl
Sluizen renoveren en verlengen

BDB krijgt steun Baden-Württemberg voor verbetering Neckar

De lobby van het Bundesverband der Deutschen Binnenschifffahrt (BDB) voor verruiming van de Neckar kan rekenen op steun van van  minister van Verkeer Winfried Hermann van Baden-Wurttemberg. Om ervoor te zorgen dat de rivier een belangrijke rol kan blijven vervullen moeten sluizen worden gerenoveerd en tientallen sluiskolken worden verlengd.

Foto Johannes Veldman/ms Vecht

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer