Column

Zware Kees: vrijuit praten

Hoewel de coronapandemie al lang voorbij is, zijn veel mensen thuis blijven werken. Om heel eerlijk te zijn: niet zo lang geleden vond ik aan een laptop achter een bureautje zitten niet écht werken. Had je me destijds gevraagd wat werken is, had ik zoiets geantwoord: ‘Met beide voeten aan dek, van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. Niet zeuren dat het te warm is of te koud. Nee, doorgaan! Tot het werk gedaan is. Daarna een biertje en de andere ochtend weer vroeg op!’

Had je me destijds gevraagd wat werken is, had ik zoiets geantwoord: ‘Met beide voeten aan dek, van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat.' Foto Kees Wiersum

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Zware Kees: vrijuit praten | Schuttevaer.nl
Column

Zware Kees: vrijuit praten

Hoewel de coronapandemie al lang voorbij is, zijn veel mensen thuis blijven werken. Om heel eerlijk te zijn: niet zo lang geleden vond ik aan een laptop achter een bureautje zitten niet écht werken. Had je me destijds gevraagd wat werken is, had ik zoiets geantwoord: ‘Met beide voeten aan dek, van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. Niet zeuren dat het te warm is of te koud. Nee, doorgaan! Tot het werk gedaan is. Daarna een biertje en de andere ochtend weer vroeg op!’

Had je me destijds gevraagd wat werken is, had ik zoiets geantwoord: ‘Met beide voeten aan dek, van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat.' Foto Kees Wiersum

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer