Letter of intent

Mitsubishi en Storm (Koedood) ontwikkelen retrofit kit methanol

Mitsubishi gaat samenwerken met de Storm-Group aan de ontwikkeling van een dual fuel methanol/diesel retrofit kit voor de Mitsubishi scheepsmotoren.

De ondertekening van de intentieverklaring tijdens het Maritime Industry evenement in Gorinchem. Van het links naar rechts: de heer Nobuhito Iwata (Senior Manager Engine Division MTEE) en de heer Timo Schlotzhauer (Managing Director August STORM GmbH & Co. KG).
De ondertekening van de intentieverklaring tijdens het Maritime Industry evenement in Gorinchem. Van het links naar rechts: de heer Nobuhito Iwata (Senior Manager Engine Division MTEE) en de heer Timo Schlotzhauer (Managing Director August STORM Foto Storm

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer