B-leden

Afdelingsvergadering Noord-Holland: ‘Binnen Schippersvereniging Schuttevaer verandert niets’

Het gemor over de positie van B-leden bij Schippersvereniging Schuttevaer was zaterdag ook in de afdelingsvergadering Noord-Holland nog lang niet verstomd. Toch wisten landelijk voorzitter Erik Schultz en afdelingsvoorzitter Hans Stammes de gemoederen in de Passagiers Terminal Amsterdam in toom te houden. Wel lijkt het beeld van wat B-leden zijn toe aan vernieuwing.

Vier speldjes had Schuttevaer Noord-Holland dit jaar te vergeven aan trouwe leden waarvan drie aanwezig: oud-schipper Piet Droog (81, 60 jaar lid), bevrachter Johan Duinmeijer (Stoffers, 40 jaar lid) en Seijsener Rekreatietechniek (25 jaar lid, vertegenwoordigd door Johan Steur en Ronald van den Heuvel). Niet aanwezig was Henk Hoorn (60 jaar lid). Piet Droog werd tevens door de afdelingsvergadering benoemd tot erelid voor zijn verdiensten als bestuurslid en voorzitter van inmiddels gefuseerde afdelingen. Foto’s Dirk van der Meulen

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer