Geheimzinnig superjacht Project 823 te water bij Feadship

Het casco van het nieuwste superjacht van Feadship, Project 823, is onderweg naar de Royal Van Lent Shipyard in Kaag om te worden afgebouwd. Het werd een dag eerder, op dinsdag 18 januari, te water gelaten op de werf van de jachtbouwer in Papendrecht.

Het nieuwste superjacht van Feadship op transport. (Foto MediaTV / Josh Walet)
Het nieuwste superjacht van Feadship op transport. (Foto MediaTV / Josh Walet)

Bij de Julianasluis in Gouda moest het sleeptransport een pauze nemen, omdat de Gouwe gedeeltelijk was gestremd vanwege werkzaamheden. Fotografen maakten meteen van de gelegenheid gebruik om mooie plaatjes te schieten. Over het jacht is nog weinig bekend, zelfs de naam niet. Het is 67,40 meter lang, heeft vier dekken en moet in 2023 worden opgeleverd. Op de werf in Kaag wordt het casco afgebouwd. Het is overigens al het tweede Feadship-jacht dat dit jaar te water is gelaten.

Lees ook:

Yacht Servant vervoert jachten op megadek

De wonderlijke week van superjacht Galactica

Geheimzinnig superjacht Project 823 te water bij Feadship | Schuttevaer.nl

Geheimzinnig superjacht Project 823 te water bij Feadship

Het casco van het nieuwste superjacht van Feadship, Project 823, is onderweg naar de Royal Van Lent Shipyard in Kaag om te worden afgebouwd. Het werd een dag eerder, op dinsdag 18 januari, te water gelaten op de werf van de jachtbouwer in Papendrecht.

Het nieuwste superjacht van Feadship op transport. (Foto MediaTV / Josh Walet)
Het nieuwste superjacht van Feadship op transport. (Foto MediaTV / Josh Walet)

Bij de Julianasluis in Gouda moest het sleeptransport een pauze nemen, omdat de Gouwe gedeeltelijk was gestremd vanwege werkzaamheden. Fotografen maakten meteen van de gelegenheid gebruik om mooie plaatjes te schieten. Over het jacht is nog weinig bekend, zelfs de naam niet. Het is 67,40 meter lang, heeft vier dekken en moet in 2023 worden opgeleverd. Op de werf in Kaag wordt het casco afgebouwd. Het is overigens al het tweede Feadship-jacht dat dit jaar te water is gelaten.

Lees ook:

Yacht Servant vervoert jachten op megadek

De wonderlijke week van superjacht Galactica