Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Vakbond stuwadoors VS tegen autonome schepen

North Bergen

De leden van de International Longshoremen’s Association (ILA), de grootste vakbond van havenwerkers in de Verenigde Staten, Canada, de Golf van Mexico, Puerto Rico, de Grote Meren en de Amerikaanse en Canadese rivieren, zullen geen autonoom varende schepen laden of lossen.

1 / 1
Harold J. Dagget. (Foto ILA Union)

Harold J. Dagget. (Foto ILA Union)

Dat heeft de president van de organisatie, Harold J. Dagget laten weten. Hij vertegenwoordigt ruim 45.000 leden in 200 havens. ‘Vaar uw schepen niet in ILA-havens van Maine tot Texas, Puerto Rico en de oostkust van Canada, ze zullen niet worden gelost of geladen door ILA-leden.’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

(Willem de Niet)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook