Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Duitse schipper tevreden over oer-Hollands vakmanschap

SCHEVENINGEN

Onder de Duitse garnalenkotters die de afgelopen weken naar de Hollandse kust zijn uitgeweken, bevinden zich verschillende oud-Hollandse vaartuigen. Een van de oudste is de SC-44 Klaus Groth van schipper Stephan Kock.

1 / 1
De SC-44 Klaus Groth doet het na 62 jaar nog uitstekend. (Foto W.M. den Heijer)

De SC-44 Klaus Groth doet het na 62 jaar nog uitstekend. (Foto W.M. den Heijer)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook