Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Aanvang herinrichting haven Harderwijk

HARDERWIJK

Eind augustus is een aanvang gemaakt met de herinrichting van de Havendam en de Vissershaven in Harderwijk. Onder andere het plaatsen van een compleet nieuwe kadeconstructie maakt deel uit van de ingrijpende klus die tot volgend jaar maart zal duren.

1 / 1
Op weg naar Harderwijk passeert het kraanschip Peter de brug bij Ouderkerk aan de Amstel. (Foto W.M. den Heijer)

Op weg naar Harderwijk passeert het kraanschip Peter de brug bij Ouderkerk aan de Amstel. (Foto W.M. den Heijer)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook